קורס הכשרת ראש צוות HACCP
המכללה הלאומית מכון התקנים מציעה קורס הכשרת ראש צוות HACCP.
הלימודים מתקיימים בתל אביב.
מטרת הקורס להקנות מיומנויות לניהול צוות HACCP כדי להוביל תהליך של הקמת מערכת HACCP בארגונים בתחום המזון והמשקאות, ארגוני הסעדה, בתי אריזה חקלאיים ותעשיית האריזות.
HACCP הינה שיטה לניהול מערכת בטיחות המזון, המתמקדת במניעת סיכונים במוצר באמצעות ניתוח תהליך הייצור, זיהוי ומיפוי הסיכונים האפשריים בו והגדרת נקודות בקרה קריטיות (Control Points)למניעת הפצת מוצרים שאינם בטוחים לשימוש.
כיום, יותר ויותר ארגונים העוסקים במזון ובחקלאות נדרשים לקיים מערכת ניהול בטיחות מזון המבוססת על עקרונות ה- HACCP .
ככל שצוות ה- HACCP מקצועי יותר ומיומן יותר בשיטה, כך גדל הסיכוי להצלחת הטמעת התקן בצורה טובה בארגון, וכמובן הגברת בטיחות המוצר.
מטרת הקורס להקנות מיומנויות לניהול צוות HACCP כדי להוביל תהליך של הקמת מערכת HACCP בארגונים בתחום המזון והמשקאות, ארגוני הסעדה, בתי אריזה חקלאיים ותעשיית האריזות.
הקורס מיועד עבור מועמדים לתפקיד ראש צוות HACCP או אנשי צוות מכהנים, יועצים בתחום מערכות ניהול בטיחות מזון המשמשים ראשי צוות HACCP בארגונים, מנהלים ועובדים במפעלי מזון.
16 שעות אקדמיות
המפגשים מתקיימים בין השעות 16:00 - 08:30
לבוגרי הקורס תוענק תעודה חתומה מטעם מכון התקנים הישראלי